demo-attachment-224-Group-39
demo-attachment-222-Group-29

Strategia de Prezență Digitală

Un plan de website, social media, conținut, marketing de conversie.

demo-attachment-223-Group-28

Ce este acest serviciu?

Este etapa în care „gândești de 5 ori și programezi o dată” și unde vom clarifica atât nevoile tehnice, cât și cele pragmatice ale prezenței companiei tale în mediul digital:

De ce să „cumperi” așa ceva?

Nu este suficient să știi că ai nevoie de un site (de exemplu) și că vei spera ca programatorii să te ajute ca acest instrument să aibă un sens pragmatic în ecuația companiei tale. Prea mulți antreprenori își fac site-uri care se împăienjenesc din lipsă de vizitatori sau generare de new business. Apropo, niciodată un site singur, fără alte instrumente digitale, nu rezolvă întreaga prezență în online.

Care e momentul oportun în care să accesezi acest serviciu:

Ce livrabil vei primi?

Un document (PDF) care îți va descrie cu exactitate ce ai nevoie să faci, cum să comunici eficient, în „păsăreasca” programatorilor, ce tipuri de KPIs (lucruri pe care le poți măsura) să folosești ca să îți dai seama că ești în regulă (de exemplu: TTI – time through interactive).

Cum se realizează? (Proces)

Dacă nu am trecut împreună prin serviciul de strategie de brand, atunci vom avea nevoie de o sesiune de „intake” de 2 ore prin care să înțelegem contextul de business și strategie al companiei tale. După ce vom afla modelul de business, tipologia produselor sau a serviciilor pe care le vinzi, targetul sau poziționarea ta ca brand vom discuta punctual pe tipuri de instrumente digitale care se vor potrivi pentru tine și cum să le asamblezi astfel încât să se complimenteze reciproc. În cele din urmă, vom discuta tehnologii și pași de realizat și vom defini lucrurile la care este nevoie să fii atent pentru a-ți crește șansele succesului.

Direcțiile principale de strategie sunt singurele principii care ghidează antreprenorul către succes

Ce vom desluși cu claritate (ce conține livrabilul):

Cât costă

Între 2.500 și 4.200 de euro. Avansul este de 50%.

Cât durează

2 – 3 săptămâni